Нові набори для виділення нуклеїнових кислот від «Біокор Текнолоджі»

Пробопідготовка для ПЛР менше ніж за 30 хвилин

Компанія «Біокор Текнолоджі» розробила набір для екстракції сумарної РНК/ДНК на магнітних частинках «Biocore® Nucleo-M». Набір реагентів адаптований для проведення пробопідготовки як в ручному режимі на магнітному штативі, так і в високопродуктивному форматі з використанням автоматичної станції для виділення нуклеїнових кислот. 

«Biocore® Nucleo-M» дозволяє проводити екстракцію РНК й ДНК без використання центрифуги та додаткових реагентів для очищення. Процес виділення 96 зразків автоматичним способом займає менш ніж 30 хвилин. 

Виділені нуклеїнові кислоти мають високий рівень чистоти (співвідношення А260/А280 не менше 1,8). До складу набору реагентів «Biocore® Nucleo-M» входить протеїназа K, яка дозволяє видалити білкові домішки, зберігаючи оптимальну цілісність РНК й ДНК протягом всього процесу екстракції. 

Набір дозволяє виділяти нуклеїнові кислоти з різних типів біологічних зразків. Матеріалом для проведення процедури екстракції слугують зразки з верхніх дихальних шляхів (мазки із зіву, мазки з носа, носоглоткові секрети), нижніх дихальних шляхів (мокротиння, секрети дихальних шляхів, рідина бронхоальвеолярного лаважу), а також кон’юнктивального секрету.

Набір «Biocore® Nucleo-M» застосовується для пробопідготовки перед аналізом методом ПЛР у режимі реального часу, в тому числі для лабораторної діагностики COVID-19. Виділені РНК й ДНК також можуть бути використані для проведення класичної ПЛР, зворотної транскрипції, секвенування та молекулярного клонування. 

Набори для екстракції нуклеїнових кислот пройшли державну реєстрацію. Враховуючи потреби лабораторій, фахівці «Біокор Текнолоджі» розробили три варіанти комплектації — на 100, 500 або 1000 процедур виділення. 

Для придбання наборів зверніться до одного з дилерів:

  • Департамент молекулярної та клітинної біології (ТОВ АЛТ Україна) +380 (44) 492-72-70
  • Відділ молекулярної біології та генетики (ТОВ ХІМЛАБОРРЕАКТИВ) +380 (44) 494-42-42
  • Відділ продажів (ТОВ МЕДЛАБГАРАНТ-ІФ) +380 (50) 645-66-58